banner - web site(1900 x 60 بيكسل) (3)
banner - tutorial (1900 x 60 بيكسل)
business_web_banner_01 copy.jpeg
smart-adv logo-05
smart-adv logo-01

We helpen je er geweldig uit te zien voor je publiek

Ons bedrijf wordt beschouwd als een pionier op het gebied van het leveren van diensten op het gebied van afdrukken en ontwerpen, het ontwikkelen van websites, digitale marketing en fotografie. 

We zijn trots op ons vermogen om onze klanten te onderscheiden door hoogwaardige diensten aan te bieden en volledige oplossingen te bieden die effectief aan hun behoeften voldoen.

Blijf op de hoogte van acties en speciale aanbiedingen!

Snelle links

Code

2024-01-30 19:40

Array() no author 101005

12- جدوى,

Code

Als je JavaScript-, HTML- en CSS-code in een specifieke sectie van de pagina wilt invoegen, kun je dat doen via het Script-component. Dit component is bedoeld v

Als je JavaScript-, HTML- en CSS-code in een specifieke sectie van de pagina wilt invoegen, kun je dat doen via het Script-component. Dit component is bedoeld voor programmeurs en gebruikers met ervaring op het gebied van IT en is een van de exclusieve functies van de Professional-versie.

Je kunt personalisatiecodes, tracking-scripts (zoals de Facebook Pixel), advertentiebanners, externe services en nog veel meer invoegen om je site uniek te maken.


  1. Klik met de linkermuisknop op de balk met elementen
  2. Klik op Hulpprogramma's
  3. Klik op Codes
  4. Sleep het Script-component naar het werkgebied
  5. Klik op het Script-component
  6. Klik op Script bewerken
  7. Klik op Schakel widget/html in


Je hebt toegang tot een programmeerpaneel waar je je eigen code kunt schrijven of een verstrekte code kunt plakken, zoals een advertentiebanner van Google AdSense. Zorg ervoor dat je alle tags en variabelen correct hebt aangegeven en dat er geen compilatiefouten zijn. Door nogmaals op het oogpictogram te klikken, voert het systeem de ingevoerde script uit.


Je kunt de toepassingstype wijzigen tussen de modus Script en de modus HTML. De Script-modus stelt je in staat de code volledig onafhankelijk van de site te verwerken, zodat er geen interferentie is met de reeds aanwezige componenten. Deze modus genereert vervolgens een iframe. De HTML-modus stelt je in staat een code te ontwikkelen die intersect met alles wat aanwezig is op de pagina, zowel in de editor als in de online weergave van de site. 

Deze modus wordt niet aanbevolen voor degenen die niet bekend zijn met programmeren, omdat het de code van de aanwezige sitecomponenten kan beïnvloeden en ze defect kan maken.

communicatie
 

Bel, sms of mail ons gerust!

+31 6100 5 22 44

info@smart-adv.nl

Europalaan 20, 3527 LD Utrecht

Contact Formulier

Onze website is met liefde ontworpen om onze klanten te laten stralen!

Copyright © 2024 Alle rechten voorbehouden - SMART-adv